Forgó tároló

author Panda Piac   11 мес. назад
44 views

0 Like   0 Dislike

Konyha rendszerezés 1 év múlva | Megtudta tartani Smarta a rendet a konyhában?

Smarta konyhájában jártam. Újra! Sokan kérdeztétek, hogy mennyire tartós az otthonszervezés, és mi van hosszútávon egy adott területen. Valóban elég egyszer rendet rakni az otthonunkban és kész? A tavalyi Smarta konyhás rendszerezés videóra reflektálva újra eljöttem Smartahoz, és megmutatjuk nektek, hogy fenn tudta-e tartani Smarta az elmúlt egy évben a kialakított rendet a konyhában. Kíváncsi vagy? ...kattintsd a videóra és nézd meg! :) Smarta csatornáján a közös videó: https://youtu.be/k51x-32EfRQ == A videóban a Rendszerezés tuning 2 órás tanácsadásomat láthatjátok, amikor elmegyek hozzátok, viszem a tárolókat, és megtalálom a helyüket az otthonodban, miközben az adott kis területet rendszerezem is. Rendszerezési tuning: https://goo.gl/S2rrBM == WEBÁRUHÁZ TERMÉKEK A VIDEÓBAN: * Belső polc: https://goo.gl/LDU9qR * Lazy Susan forgó tároló: https://goo.gl/jUyxQY Ha tetszett, ne felejtsd el lájkolni a videót és feliratkozni a csatornára! Köszönöm, hogy csatlakozol hozzánk:))) SMARTA ▶ WEBOLDAL: http://smarta.blog.hu/ ▶ FACEBOOK: https://www.facebook.com/smartablog/ ▶ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/smartablog/ KÍVÜL BELÜL BOLDOGSÁG ▶WEBOLDAL: http://kivulbelulboldogsag.hu/ ▶WEBÁRUHÁZ:: https://webaruhaz.kivulbelulboldogsag.hu/ ▶ BLOG: http://kivulbelulboldogsag.hu/blog/ ▶ KURZUSOK: http://oktatas.kivulbelulboldogsag.hu/ ▶INGYENES VIDEÓKURZUS: https://goo.gl/KE1yey ▶ YOUTUBE: https://goo.gl/UVZvA3 ▶ FACEBOOK: https://www.facebook.com/KivulBelulBoldogsag/ ▶ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kivulbelulboldogsag/ 📧 Business: szandra@kivulbelulboldogsag.hu OTTHONSZERVEZÉS - REND - LETISZTULT ÉLET - ÉRTÉKEK A Kívül Belül Boldogság csatorna azért jött létre, hogy segítsünk mindazoknak, akik úgy érzik, hogy szükségük van egy kis extra tudatosságra, nyitottak egy szándékkal teli és értékvezérelt életre, és vágynak arra, hogy ezt az életet egy letisztult, rendszerezett környezetben éljék. Mert ha rend van kívül, akkor rend van belül. Ez a boldogság. Mi hogyan tudunk neked segíteni? Ami egyszerű, az nem mindig könnyű. Mi ott leszünk minden lépésben melletted, segítünk elérni céljaidat, és közösen valósítjuk meg ideális életedet. Tanuld meg elengedni mindazt, ami nem ad hozzáadott értéket az életedhez, és legyél rendben kívül és belül.

L alakú konyha KÜLÖNLEGES elemekkel

365cm x 290cm-es konyha KÜLÖNLEGES elemek (balról-jobbra haladva): -kiforgatható kétpolcos edénytároló elem -EXTRA DESIGN-es csaptelep -mindkét oldalt tárolós sütős elem, INOX munkalap betéttel -ABSZOLÚT kihasználható, teljesen körbeforgatható edénytároló sarokelem -fióknak látszó, kihúzva asztallá (munkapulttá) alakuló elem -szemét tároló elem (szelektív gyűjtéshez) -üveg oldalfalú fiókokkal -EXTRA strapabíró MASSZÍV fióksínekkel 240cm-es felső szekrény (polcos, vitrines, nyitott végpolcokkal) LEICHT márkájú NÉMET konyhabútor Több helyen is hirdetem! Kérem érdeklődjön!

Rendszerező ötlet papirzsepi dobozból

SHOP: http://www.csorbaanita.hu/shop HÍRLEVÉL: http://bit.do/shophirlevel Youtube csatornáim: ► Iratkozz fel kreatív Youtube csatornámra! http://bit.ly/1CSZVB3 ► Kreatív receptjeimért gasztro iratkozz fel csatornámra! http://bit.ly/2BgC4Tr ► 1 PERCES INSPIRÁCIÓK! http://bit.ly/2EdYpiZ TALÁLKOZZUNK ITT IS: ♡ FACEBOOK: http://facebook.com/inspiraciok ♡ BLOG: http://www.inspiraciok.hu ♡ INSTAGRAM: @csorbaanita @az_inspibox @inspiraciok ♡ PINTEREST: https://www.pinterest.com/csorbaanita ♡ SNAPCHAT: @csorbaanita Töltsd fel alkotásod! #MERJALKOTNI #AZENINSPIRACIOM #INSPIBOX hashtageket használd és nézd meg a büszkeségfalunkon alkotásod: www.merjalkotni.hu Várom postai leveleiteket is! Címem: Budapest, 1701, Postafiók 105. MINDEN LEVÉLRE VÁLASZOLOK :) Kreatív cuccokra vágysz? Alkotáshoz alapanyagokra? Lakberendezési dekortárgyakra? NÉZZ BE WEBSHOPOMBA! http://www.csorbaanita.hu/shop ----------- Most találkozol először velem? Csorba Anita vagyok, a kreatív és vidám élet rajongója és népszerűsítője. Hiszek benne, hogy az alkotás öröme mindenkié. Iratkozz fel csatornáimra, és engedd, hogy alkotásra inspiráljalak! www.csorbaanita.hu ----------- CÉGEKNEK Saját márkádat szeretnéd hasonlóan izgalmas és színes videókkal népszerűsíteni? Keress meg minket! Csapatommal kifejezetten közösségi felületekre tervezett, és ott népszerű videókat gyártunk, nézz körül referencia oldalunkon, milyen szuper projekteket készítettünk már a saját csatornáinkon kívül is: http://www.csorbaanita.hu/cegeknek Ha izgalmas, fantasztikus, és a témába vágó terméked van, és szeretnéd, hogy bemutassam, akkor várjuk leveledet! ► EMAIL: anita@csorbaanita.hu Kamera: Sony Alpha 7s: http://bit.ly/1Iqo9qJ Music by www.epidemicsound.com #kreativ #alkotas #inspiraciok #csorbaanita #inspiraciosnaplo #alkotomunka #diy #csinaldmagad #lakberendezes #otthon #alkoss #alkossmaisvalamit #lakberendezo #azeninspiraciom #inspiraciokcsorbaanitatol #enido #inspibox #merjalkotni #karacsonyinaplo #merjfozni #inspibox #karacsonyinaplo #inspiraciokmedia

10 Eszméltetlen Rendszerező Trükk, ami tényleg működik - INSPIRACIOK.HU | Csorba Anita

MEGMUTATOM NEKTEK KEDVENC RENDSZEREZŐ TRÜKKJEIMET, áruljátok el nekem, melyik a Ti favoritotok! Ha pedig eléri ez a videóm a 3000 lájkot, akkor megmutatom a leghaszontalanabb rendszerező trükköket, amik keringenek az interneten. Nagyon viccesek és becsapósak, szeretném memutatni, úgyhogy érdemes lájkolni! ;) Lehet, hogy észrevetted azt a csalafontaságot, hogy nem 10, hanem 9 rendszerező trükköt mutattam be végül, ha szeretnéd a 10-et, kattints ide: https://www.youtube.com/watch?v=ShPUPOvNZto ► Ha még véletlenül nem iratkoztál fel csatornámra, itt megteheted: http://bit.ly/1CSZVB3 ♡ Videós csatornám főtámogatója a kika: http://www.kika.hu ♡ Kamera: Sony Alpha 7s: http://bit.ly/1Iqo9qJ Objektív: Vario-Tessar T*16-35 http://bit.ly/1ItGDSM ♡ TALÁLKOZZUNK ITT IS: ► MÁSIK YOUTUBE csatornám (kreatív ötletek,vlog, kihívások): http://bit.ly/1EdZkvc ♡ BLOG: http://www.inspiraciok.hu ► FACEBOOK: http://facebook.com/inspiraciok ♡ INSTAGRAM: @csorbaanita ► SNAPCHAT: @csorbaanita ► HÍRLEVÉL: http://www.inspiraciok.hu/2014/01/ira... ► PINTEREST: https://www.pinterest.com/csorbaanita/ ► EMAIL: anita@inspirithome.hu ♡ Már angolul is megnézhetsz: http://bit.ly/1hppT9u Teremts szívből otthont! Most találkozol először velem? Csorba Anita vagyok, tértervező, lakberendező, a kreatív és vidám élet rajongója és népszerűsítője. Aki velem tart ezen az úton, az nem csak szebb környezetben fog élni, hanem boldogabb, kreatívabb mindennapjai lesznek, én legalább is mindent megteszek, hogy így legyen!

Zilahi Magyar Baptista Gyülekezet - élő közvetítés

Pakolj rá, tedd be a szekrénybe és élvezd, hogy bármit könnyedén, kipakolás nélkül elérsz!
Itt tudod megszerezni::: https://goo.gl/JGu4zk

Comments for video: