CreativeDesign – Könyvlámpa Unboxing

author Panda Piac   2 мес. назад
8 views

0 Like   0 Dislike

16 Új Csodálatos Ötlet Okostelefonnal

Ebben a videóban új érdekes ötleteket mutatunk be okostelefonra! Meg fog tanulni új csodálatos trükköket! Ossza meg barátaival a csodálatos trükköket és ötleteket!

iPhone X első őszinte benyomások

Nézd meg ezt a videót mielőtt egy zsák pénzért beleugrasz. Elmondom az őszinte benyomásaim egy este után az iPhone X-ről!

www.fodrasztovabbkepzes.hu

Fodrászoknak online továbbképzés pályakezdőknek-újrakezdőknek- haladóknak, hajvágás lépésről lépésre rövid, középhosszú és félhosszú változatokban, alkalmi fésülések, kontyfeltűzések, KIEPE olló webshop, tanfolyamok Szabados Irene Fodrász Továbbképző Akadémián, szabadosirene@t-online.hu , www.fodrasztovabbkepzes.hu , hairdressers education solon classics-creative-advenced creative, step by step hair cutting, session catwalk.

Unboxing! | MyBookZ

Sziasztok! Ebben a videóban egy unboxing formájában megmutatom, hogy a MyBookz mit küldött nekem. Remélem tetszeni fog! https://mybookz.hu/ 10% kedvezmény : FEY123 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hello mindenkinek! Kinga vagyok, 16 éves. 2015 nyarán kezdtem el videózni. Nagyon szeretek nevetni és bulizni. Készítek : kedvences, rutinos, kihívásos videókat a barátaimmal és haul vidiket (meg még sok mást). Minden héten új videó! Itt megtalálsz : Facebook - Nem hivatalos Forever Young Instagram - 4everyoung_channel Email - 4everyoung.kinga@gmail.com Ha van bármilyen videó kérésetek , nyugodtan írjátok meg. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-FESZTIVÁL- // életmentő mini neszeszer

/ K A T T A T Ö B B I N F O R M Á C I Ó É R T / OLVASS EL, HA KOMMENTELNÉL!!! Úgy döntöttem, hogy letiltom azt a lehetőséget, hogy a videó alatt kommentek érkezhesenek, úgyanis baromira unom már azt, hogy annyival nem tiszteltek meg, hogy elolvassátok amit írok! (Ha most ezt olvasod akkor köszönöm! ) Valóban hasonlit Avianarahl egyszer elkészített videójára. Én úgy gondolom, hogy nem koppintottam le, azt egy percig sem tagadom, hogy az ő videója inspirált engem! Akik még mindig ezen vannak fent akadva akkor nézzék meg a saját táskájukat és egy másik lányét, vajon mennyi minden lesz ami hasonló dolog?! Akkor háborodjatok azon is fel, hogy lekoppintotta..:D Ezek a termékek amik nekem fontosak, jöttek oktató jellegű kommentek is, azoknak üzenem, hogy nézzenek szét a saját neszeszerükben és ott osszák meg igazán okos gondolataikat, hiszen én tudom, hogy nekem mire van szükségem. A videó pedig azért jött létre, mert külföldön rengeteg hasonló van, szerettem volna ha több ilyen magyar nyelvű születik, én csak segíteni szerettem volna azoknak akik most készülnek fesztiválra. Sziasztok! Úgy gondoltam megmutatom nektek, hogy számomra mi kell ahhoz, hogy a fesztivál helyszínén (általában ott szoktam sátrazni!) reggeli felébredés, az úristen, hogy varázsoljak magamból élő embert érzéshez mi szükséges! Néhány infó a termékekkel kapcsolatban: - A balea primer/ arckrémet nagyon tudom ajánlani problémás bőrű lányoknak, ugyanis glicerint és varázsmogyoró?!! kivonatot tartalmaz ami nagyon jól hidratálja az arcot, mattítja és egy tapadást biztosít a sminknek! - A hintőport azért választottam, mert sok funkciót lát el. Lehet használni izzadás gátlónak, fixálónak és tökéletesen alkalmas mattításra, én szoktam rúzshoz is használni, mert tartósabb és matt lesz tőle! ✡ A jobb minőség érdekében nyomjátok át HD-re! ✡ ✡Köszönöm a megtekintésed! Ha tetszett a videóm kérlek jellezétek nekem. ✡

Szerezd be itt: https://goo.gl/aHtv4G

Comments for video: